Zamilujte se do svatebního kalendáře z vlastních fotek

03. 09. 2024
Zamilujte se do svatebního kalendáře z vlastních fotek

Svatba je jedním z nejdůležitějších momentů v životě. Je to den plný nezapomenutelných okamžiků s drahou polovičkou, ale také nejbližšími členy rodiny nebo kamarády. Pokud patříte mezi páry, které si tyto jedinečné chvíle rády připomínají, vytvořte si svatební kalendář. Díky tomu se můžete ke krásným zážitkům vracet znovu a znovu.

Máte všechny svatební fotografie?

Mají hosté ve svých mobilech celou řadu vašich fotek ze svatby? Požádejte je, aby vám je poslali. Z těch nejhezčích si pak můžete vytvořit fotokalendář nebo třeba fotoknihu. 

Vybrat můžete dojemné, ale i vtipné nebo originální svatební fotografie. Fantazii se meze nekladou. Nad kalendářem se můžete dojímat, ale také se zasmát těm nejzábavnějším zážitkům ze svatby. Druhou možnost ocení hlavně vaši blízcí.

Zavzpomínejte na společnou cestu. I tu svatební

Kalendář nemusíte tvořit jen ze  svatebních fotografií. Použít můžete jakékoliv snímky, nad kterými zavzpomínáte na nejdůležitější nebo nejvtipnější momenty vašeho vztahu. Od první společné fotky přes společné bydlení až po svatební obřad.

Plánujete svatební cestu? Vytvořte si kalendář s fotkami procestovaných míst. Budete tak mít krásnou vzpomínku. Vystavit si ho pak můžete třeba v obýváku nebo ložnici.

Skvělý dárek pro nejbližší? Vytvořte kalendář s fotkami

Kalendář může být také krásným poděkováním za pomoc s přípravami svatby. Nemusíte ho proto tvořit jen pro sebe. Obdarovat jím můžete i rodinu, nejlepší přátele nebo třeba družičky a svědky.

Překvapení pro novomanžele

Kalendář z fotek nemusíte vytvářet jen ze svého svatebního dne. Do jeho výroby se můžete pustit i jako host. Je to totiž skvělý způsob, jak potěšit novomanžele. 

Využít můžete svatební fotografie, které jste sami nafotili, nebo o obrázky požádejte i ostatní hosty. Kalendář pak darujte novomanželům hned po svatbě nebo třeba k ročnímu výročí. Perfektně jim tak připomenete jejich den D.

Vyhrajte si s kolážemi

Máte obrázků tolik, že nevíte, které z nich vybrat? Využijte koláže, které najdete v editoru. Díky nim tak do kalendáře z vlastních fotografií poskládáte všechny důležité momenty. Přidat můžete dvě fotky, ale také třeba pět. 

U menších stolních kalendářů vyberte spíše variantu s jednou hlavní fotografií nebo dvěma menšími. U většího formátu na stěnu můžete mít fotek i více.

Vylaďte kalendář do svatebních barev

Kalendář z vlastních fotek můžete vyzdobit do svatebních barev. V online editoru najdete spoustu designů – od pastelových přes květinové až po moderní. 

Kromě šablon můžete kalendář s vlastními fotkami vyladit také tematickými kliparty. Kromě nich můžete hostům přidat také například bubliny, do kterých vložíte text nebo třeba popisek s místem ze svatební cesty.    

Kalendář můžete doplnit také o vlastní kalendárium. Do něj pak snadno vyznačíte datum svatby, ale také zásnub a dalších důležitých momentů.

Teď už stačí jen odeslat…

Jak vytvořit kalendář ze svatby, už víte. Teď už stačí jen poslat ho do tisku. Chcete kalendářem potěšit i ostatní? Jen do toho! A nezapomeňte využít akci 3+1 zdarma na stolní i nástěnné kalendáře.

Sdílejte článek dál