Vytvořte si rodinný fotokalendář. Naplánujte kroužky i oslavy

08. 08. 2024
Vytvořte si rodinný fotokalendář. Naplánujte kroužky i oslavy

Kroužky, oslavy, prázdniny, rodinné akce nebo třeba narozeniny. Událostí všech členů rodiny, které si musíte pamatovat, je celá řada. A pak je snadné na nějakou z nich zapomenout. Chcete mít perfektní přehled o tom, co vás čeká? Vytvořte si rodinný plánovací kalendář s fotkami svých nejbližších.

Od kroužků přes narozeniny až po lékařské prohlídky

Jde vám ze všech událostí hlava kolem? Udělejte si v nich přehled. Rodinné plánovací kalendáře mají tu výhodu, že do nich můžete zaznamenat aktivity rodičů i dětí. A to den po dni.

Každému členu rodiny v online editoru snadno přiřadíte jeden sloupeček. Na první pohled už pak uvidíte všechny kroužky, oslavy, vystoupení nebo třeba preventivní prohlídky u lékaře nebo zubaře.

Do rodinného kalendáře můžete také zaznačit termíny všech prázdnin. Přehledně pak uvidíte, kdy si naplánovat společnou dovolenou.

A kam kalendář pověsit? Nejlépe někam, kde se často pohybujete. Oblíbeným místem je například kuchyň.

Jak vyznačit chystané akce? Balónky, srdíčkem i notou

Všechny důležité události si můžete vložit do vlastního kalendária a kromě popisku vše zvýraznit také symbolem. V našem online editoru fotokalendářů najdete různé typy symbolů – od narozenin a výročí přes promoce až po svatbu nebo party. Symboly ale nemusíte striktně používat jen pro dané akce. Přiřadit si je můžete k jakékoliv události.

Symbolem promoce – studentskou čepicí – můžete například v rodinném fotokalendáři vyznačit buď absolvování školy nebo třeba kroužky dětí. Notu, která v našem kalendáriu symbolizuje oslavu, můžete zase použít třeba pro hudební vystoupení dětí nebo třeba koncert, na který se společně chystáte.

Nejkrásnější momenty na jednom místě

Do rodinného kalendáře můžete kromě událostí přidat i fotky ze společných výletů, dovolených a akcí. Potřebovat jich budete minimálně dvanáct. Chtěli byste jich tam mít více? Vytvořte si koláž z fotek. Buďte kreativní! Každou stranu kalendáře můžete upravit úplně jinak a mít na ní také jiný počet fotek.

Tvary fotek můžete upravit pomocí masek do určitého tvaru – srdíčka, kolečka nebo třeba včelího úlu. Přidat můžete i ozdobný rámeček nebo tematický klipart.

Kromě těchto úprav můžete pro každou stranu vybrat originální design. V online editoru najdete různé typy šablon – se zvířátky, květinami i různými vzory.

tvorba fotokalendářů 3+1

Rodinné plánovací fotokalendáře i pro prarodiče

Plánovací rodinný kalendář je praktickým pomocníkem, ale může být také krásným dárkem. A to třeba pro prarodiče. Pokud jste například domluvení, že v určité dny vyzvedávají děti z kroužků právě oni, zaznačte jim to do kalendáře. Stejně tak to můžete udělat také s prázdninami.

V rodinném kalendáři z fotek prarodiče snadno uvidí, které dny se mohou na vnoučata těšit a kdy si mohou domluvit vlastní aktivity.

Kalendář ale nemusíte tvořit jen pro prarodiče. Oceníte ho také v případě, kdy máte s partnerem střídavou péči. V kalendáři totiž snadno uvidíte, ve kterých dnech máte děti na starosti.

TIP - přinášíme Vám také návody a tipy na tvorbu vlastních fotokalendářů. Mrkněte, inspirujte se a tvořte!

Objednejte tři kalendáře a čtvrtý máte zdarma

Chcete rodinnými plánovacími kalendáři z vlastních fotek potěšit i své blízké? Pokud ano, využijte naši akci. Ke koupi tří stejných kusů získáte čtvrtý zdarma. Chcete jich objednat více? Nabízíme i množstevní slevy. Čím více kalendářů tedy objednáte, tím levněji vás vyjdou.

Zatímco při jednoho kusu vás vyjde kalendář na 383 Kč, při koupi čtyř kusů vás bude jeden stát přibližně 254 Kč. A co když objednáte třeba 10 kalendářů? Pak za jeden zaplatíte dokonce 218 Kč.

Máte kalendáře vytvořené? Pak už jen stačí poslat je do tisku. K rodinnému plánovacímu kalendáři můžete navíc vytvořit i týdenní variantu na stůl. Tu můžete mít při ruce třeba na pracovním stole.

Sdílejte článek dál