Okořeňte kuchyňský kalendář recepty i gastro specialitami

06. 05. 2024
Okořeňte kuchyňský kalendář recepty i gastro specialitami

Milujete jídlo? Rádi se inspirujete recepty z mezinárodní kuchyně? Nebo třeba chcete prezentovat své kulinářské výtvory potenciálním zákazníkům? Smlsněte si na specialitách a uvařte si vlastní kuchyňský kalendář. Poradíme vám, jak na to.

Ukažte své výtvory světu

Pečete dorty na svatby, narozeniny a další výročí? Představte svá nejpovedenější díla potenciálním zákazníkům. Kromě reklamy na sociálních sítích se můžete pustit i do výroby kalendáře. Budete tak mít jistotu, že se o vašich gastro specialitách dozví mnoho lidí.

Zkuste se domluvit s majiteli oblíbené kavárny nebo pekařství, aby kalendář ve svém podniku vystavili. Samozřejmě pokud si nebudete přímo konkurovat. Z takového obchodu pak mohou profitovat obě strany. O vás se dozví více lidí a kavárně můžete z každé objednávky nabídnout určitou provizi.

Od dortů až po catering

V kuchyňském fotokalendáři můžete prezentovat cukrářské výtvory, cateringové služby i oblíbené recepty.

V nástěnném kalendáři vyniknou i ty nejmenší detaily. Kalendář z vlastních fotografií tak bude sloužit jako produktový katalog. Vytvořit můžete také koláž a ukázat hned několik kulinářských výtvorů najednou.

Do stolního kalendáře můžete kromě fotky vložit i podrobnější informace k jednotlivým produktům nebo například recepty. Tuto možnost využijete například ve chvíli, kdy vedete kurz vaření a chcete účastníky obdarovat originálním dárkem. Tento typ kalendáře má velkou výhodu také v tom, že ho lidé používají opravdu často a tak ho mají stále na očích.

Vyzvěte zákazníky k akci

Kuchyňský kalendář můžete doplnit také o důležitá data. Připomeňte zákazníkům, do kdy by měli vytvořit objednávku, pokud chtějí upéct dort například na Valentýna, nebo do kdy mají poptat catering na letní oslavu. Do kalendáře můžete doplnit také poznámku se vzkazem, aby bylo jasné, co mají lidé udělat.

Čím více, tím méně

Ať už chcete vytvořit kalendáře do kuchyně, nebo je roznést po okolních podnicích, nechte si jich vytvořit rovnou více. Opravdu tak ušetříte. Pokud si objednáte 50 kusů malých kalendářů na stůl, vyjde vás jeden kus přibližně na 99 Kč. Do týdenního kalendáře se navíc vejde spousta fotek, a tak můžete zákazníkům představit různé kulinářské speciality.

Velkou slevu můžete získat také u nástěnných kuchyňských kalendářů z fotek. Například při nákupu 25 kusů vás vyjde jeden na 150 Kč. Darovat je pak můžete svým blízkým, ale také klientům nebo účastníkům kurzu.

Potřebujete jiné množství? Výslednou cenu si můžete snadno spočítat v našem online kalkulátoru. Tak se pusťte do tvorby a ukažte své kulinářské speciality světu!

Sdílejte článek dál