Jak na promo firmy? Vylaďte reklamní kalendáře

07. 10. 2024
Jak na promo firmy? Vylaďte reklamní kalendáře

Chcete nalákat nové zákazníky? Vytvořte propagační kalendáře. Poradíme vám, jak je vytvořit, jakým způsobem upozornit na zajímavé akce, ale i jak ušetřit při tisku.

Nalákejte zákazníky

Firemními kalendáři můžete skvělým způsobem prezentovat produkty i služby vaší společnosti. Stejně tak můžete kalendáře využít, ať už pracujete kdekoliv.

Pracujete v cestovní agentuře? Vytvořte reklamní kalendář, kde klientům ukážete zajímavé destinace. K jarním měsícům se perfektně hodí ostrov květin – Madeira, v létě představte řecké ostrovy, na podzim ukažte krásy evropských metropolí a v zimě zasněžené hory, nebo naopak exotické destinace. Zákazníky tak naladíte na dovolenou.

Šijete oblečení? Vyřezáváte výrobky ze dřeva? Nebo se zabýváte přírodní kosmetikou? Ukažte zákazníkům oblíbené produkty a vyzdvihněte, co je na nich speciálního. Propagační kalendář je pro takové účely jako stvořený!

Vyšvihněte reklamní kalendář o úroveň výše

Tvorba kalendáře u EASY Point4me má mnoho výhod. V online editoru totiž najdete spoustu funkcí, díky kterým můžete kalendář vyšperkovat.

Design firemního kalendáře snadno vyladíte šablonou, tematickými kliparty nebo textovými bloky. Vyhrát si můžete také s kolážemi. Pokud chcete ukázat produkt ve velkém rozlišení, vložte na každou stránku pouze jednu fotografii.

Upozorněte na výprodeje i eventy

Do propagačního kalendáře přidejte vlastní kalendárium. Pomocí symbolů můžete vyznačit termíny důležitých akcí, dnů otevřených dveří nebo třeba výprodejů. Přidat můžete i data příjmu posledních objednávek před Vánocemi, nebo odstartování nové kolekce.

Kromě textové poznámky můžete doplnit i symbol. Balonky se hodí pro oslavy výjimečných událostí vaší firmy, nota pro charitativní koncert a školní čepice pro odborné školení, kterého se vaši obchodní partneři mohou zúčastnit.

Jak ušetřit na výrobě firemních kalendářů?

Chystáte se na tisk firemních kalendářů? Rozmyslete se, kolik kalendářů budete potřebovat. Čím víc jich u EASY Point4me objednáte, tím levněji vás vyjdou.

Při nákupu 10 nástěnných kalendářů nastojato zaplatíte za jeden přibližně 218 Kč. Chcete jich vytisknout více? Na 150 Kč vás vyjde jeden kus, pokud si koupíte 25 kalendářů. Plánujete tisk 100 kusů kalendářů? Pak jeden pořídíte za necelých 100 Kč. A to se vyplatí.

Chcete vytvořit kalendář na stůl? Malý stolní fotokalendář vás při pořízení 10 kusů bude stát 331 Kč. Výroba 25 kusů vás vyjde asi na 142 Kč za jeden kus. Při 100 kusech pak za jeden zaplatíte přibližně 81 Kč.

Potrpíte si na kvalitu? Vyrobte si exkluzivní nástěnné kalendáře na luxusním fotopapíře. Při koupi 10 kusů nástěnných kalendářů naležato pořídíte jeden za 399 Kč. Při výrobě 20 kusů vás jeden vyjde ještě levněji, a to na 309 Kč.

Tři, dva, jedna a start. Kdy se pustit do tvorby kalendáře?

Online tisk kalendářů si naplánujte s předstihem, a to nejlépe v srpnu nebo v září. Budete tak mít vše připravené. Kalendář pak můžete využít jako dárek pro partnery k Vánocům nebo jako originální PF.

Sdílejte článek dál