Vytvořte si exkluzivní fotokalendář. S fotkami i motivačním to do listem

08. 08. 2024
Vytvořte si exkluzivní fotokalendář. S fotkami i motivačním to do listem

Zážitků máte spoustu a fotek v mobilu ještě víc. Kolikrát si je ale prohlédnete? To už je jiná písnička. Vytvořte si kalendář z vlastních fotek, vyšperkujte design do posledního puntíku a mějte ty nejkrásnější momenty pořád na očích. Skvěle se tak můžete motivovat k dalším plánům! Máme pro vás pár tipů, jak vytvořit exkluzivní kalendář!

Od tisíců k TOP desítkám

Kolikrát jste si v posledním půl roce prohlédli fotky a videa ze všech výletů, dovolených, kaváren nebo třeba koncertů? Možná byste to spočítali na prstech jedné ruky. Krásné zážitky by byla ale škoda zapomenout. Vyberte ty nejvtipnější nebo nejhezčí momenty a vytvořte si stolní nebo nástěnný kalendář z vlastních fotek. Po celý rok je tak budete mít na očích. A při vzpomínce na dané zážitky se vám možná vykouzlí i úsměv na tváři.

Jak si vyrobit vlastní kalendář?

Fotokalendář nemusíte tvořit jen jako dárek pro kamarády nebo rodinu. Na fotky z ikonických akcí se určitě rádi podíváte i sami. Na luxusním fotopapíře perfektně vyniknou krásy scenérií i šťastné úsměvy vašich nejbližších. Tak si udělejte radost a pusťte se do výroby exkluzivního kalendáře!

Kromě fotek ho můžete vyšperkovat vtipnými slogany, ozdobnými kliparty a vyladěným designem. V našem online editoru fotokalendářů najdete spoustu originálních šablon, ze kterých si vyberete každý cestovatel, milovník květin i ten, který nedá dopustit na minimalismus.

Fotka z dovolené? Skvělá motivace naplánovat další!

Do kalendáře navíc můžete přidat vlastní data s popisky. Vyznačit si tak můžete vše od narozenin přes důležité akce až po termín, kdy chcete koupit vstupenky na oblíbený festival.

Přidat můžete i úkoly z pomyslného to do listu. V nástěnném i stolním fotokalendáři totiž máte dostatek místa pro poznámky. A tak si na každý měsíc můžete vymyslet úkol, který musíte splnit. A motivovat se můžete třeba i navzájem – třeba se svým blízkým, kterému kalendář také vytvoříte. Co takhle v létě naplánovat podzimní výlet do tepla? Nebo třeba zimní dovolenou? Fantazii se meze nekladou!

Z Evropy až do Asie

Kromě vlastních snímků si můžete vytvořit exkluzivní kalendář také s fotkami míst, které byste chtěli navštívit, nebo aktivit, které byste chtěli vyzkoušet. Sny se snáze plní, když je máme na očích. A tak si do kalendáře přidejte třeba fotku pohádkové pláže na Bali nebo třeba fotku dortu, který byste chtěli zkusit upéct. Do kalendáře můžete zakomponovat cokoliv vás napadne.

Během roku pak můžete postupně odškrtávat, který z úkolů už jste zvládli a které vás ještě čekají. Jednoduše pak také uvidíte, kolik snů už jste si splnili!

Kalendář nemusíte tvořit jen z fotek

Chcete si vytvořit kalendář, ale na vlastní fotky koukat nechcete? Vytvořte si kalendář s prázdnými listy. Možná si myslíte, že si děláme legraci, ale opak je pravdou! Prázdné listy totiž můžete perfektně využít k vlastním poznámkám. Zapisovat si můžete zkrátka cokoliv!

Do kalendáře si tak můžete psát třeba kreativní náměty, zážitky z dovolené nebo zajímavé myšlenky z oblíbených knih, filmů či různé citáty. Kalendář ale perfektně využijete třeba i ke studiu. Můžete si do něj například zapisovat anglická slovíčka, která si stále nemůžete zapamatovat. Buďte tvůrčí!

Už máte svůj exkluzivní kalendář? Šup s ním do tisku

Máte kalendář vyladěný do posledního puntíku? Pak už jen stačí poslat ho do tisku. Kalendář vám vytiskneme na luxusní papír FELIX-SCHOELLER, který má perfektní kvalitu i odolnost. Při prohlížení nebo psaní poznámek se vám proto jen tak neopotřebí.

Všechny fotografie na něm navíc perfektně vyniknou! Až nebudete chtít z nástěnného kalendáře spustit oči… Tak se pusťte do tvorby! V online editoru vytvoříte kalendář raz dva!

Sdílejte článek dál