Čím více, tím méně. Jak ušetřit na výrobě kalendářů?

05. 07. 2024
Čím více, tím méně. Jak ušetřit na výrobě kalendářů?

Chystáte se na tvorbu kalendářů? Poradíme vám, jak vytvořit kalendář pro obce, kavárny, ale také třeba vinaře. A kromě toho vám také prozradíme, jak můžete na výrobě stolních i nástěnných fotokalendářů ušetřit.

Inspirace není nikdy dost 

Chystáte se na tvorbu stolních kalendářů nebo nástěnných fotokalendářů? Ze všeho nejdřív si ujasněte, pro koho kalendář tvoříte a co chcete ostatním předat. 

Kalendář z vlastních fotek může být skvělým dárkem, ale také perfektním propagačním předmětem. A skvěle poslouží také pro předávání důležitých informací. 

Kam vyrazit? Ukažte nejzajímavější místa

Jak podpořit cestovní ruch? Přece kalendářem! Předejte místním i výletníkům tipy na krásná místa v okolí – oblíbené turistické trasy, cyklostezky, muzea nebo třeba hrady. Možností je spousta.

Stolní kalendář z fotek je ideální volbou, pokud chcete představit takových míst více. U týdenní varianty můžete přidat 53 fotek a jednu navíc na titulní stranu. U dvoutýdenní verze 27 fotek – a stejně jako u týdenní varianty ještě jeden obrázek na titulní stranu. Návštěvníkům tak skvěle představíte celý region.

Kromě fotek můžete do kalendáře přidat i zajímavé popisky – například perličky z historie nebo jiné zajímavosti. 

Návštěvníci navíc budou mít ve stolním fotokalendáři prostor i na vlastní poznámky. A tak si budou moci naplánovat výlet i se všemi detaily. 

Mňam! Ochutnejte kulinářské speciality

Z vinařských stezek můžete vyrazit rovnou na gastro tour. Spojte se s ostatními kavárnami nebo restauracemi a předejte návštěvníkům tipy, kam vyrazit. Kalendář můžete propojit třeba s věrnostními kartičkami. Zatímco v kalendáři nalákáte návštěvníky na speciality, do kartičky jim pak dáte razítko. Zákazníky pak můžete motivovat k návštěvám sladkou odměnou. Za nasbíraná razítka z kaváren v kalendáři jim můžete nadělit speciální dezert nebo kávu zdarma.

Je čas na zábavu!

Kdekdo stráví hledáním zajímavých míst spoustu času. Zkuste jim to ulehčit! Zapojte do kalendáře zábavné aktivity v okolí.

Ukažte návštěvníkům, kam mají vyrazit o víkendu, nebo jaké aktivity mohou podniknout s malými dětmi. Přidejte tipy na skvělá hřiště, nenáročné výlety do přírody nebo třeba zábavné parky a zoologické zahrady. Ve vlastním kalendáriu pak můžete vyznačit termíny dětských dnů, zápisů do dětských kroužků a skupin a podobně. 

Po turistické stezce až do vinohradu

Stolní nebo nástěnné kalendáře z fotografií nemusí tvořit jen zastupitelé obcí. S šikovně vytvořeným kouskem můžete nalákat ostatní vinaře na společná setkání, soutěže a ochutnávky. A stejně tak můžete přilákat také zákazníky. 

V kalendáři můžete popsat rozdíly mezi jednotlivými víny, ale také vyzdvihnout, po čem voní ryzlink nebo modrý portugal. V online editoru pak vyznačíte třeba termíny koštů nebo jiných akcí. A co je na tom nejlepší? V nástěnném fotokalendáři perfektně vyniknou krásy nekonečných vinohradů. 

Tři kalendáře. A čtvrtý gratis

Už jste to slyšeli? Na všechny kalendáře máme nyní akci 3 + 1 zdarma. Tak se pusťte do tvorby a vytvořte kalendáře pro své kolegy nebo třeba zákazníky.

Tím ale skvělá nabídka nekončí! Čím více toho u nás objednáte, tím větší slevu získáte. Zatímco při tvorbě 10 kusů nástěnných kalendářů z fotek vás jeden kus vyjde na 218 Kč, při objednávce 25 kusů zaplatíte za jeden kus 150 Kč. A co když objednáte rovnou 100 kusů? Pak vás jeden vyjde přibližně na 99 Kč.  

Sdílejte článek dál