Jak se blýsknout nejen na Instagramu? Vytvořte si kalendář z vlastních fotek

03. 09. 2024
Jak se blýsknout nejen na Instagramu? Vytvořte si kalendář z vlastních fotek

Z Instagramu skoro až na filmové plátno. Staňte se hvězdou a vytvořte si kalendář z vlastních fotografií. Jeho design můžete vyladit do stylu plakátů, ikonických časopisů nebo třeba oblíbených pohádek. Kalendářem můžete inspirovat i své sledující na sociálních sítích – tipy na oblíbená místa, recepty nebo třeba outfity. Tak se pusťte do tvorby!

Projděte se po červeném koberci

S kamarády si můžete vytvořit i kalendář ve stylu filmových hvězd. Každý z vás pak může ztvárnit jednu osobnost z červeného koberce. Co takhle se nechat nafotit jako Marilyn Monroe nebo Freddie Mercury? Fantazii se meze nekladou! 

Každý z vás pak může mít fotku v daném měsíci kalendáře. Druhou možností je o nejlepší stylizaci „soutěžit“. V online editoru vytvořte koláže. Každý měsíc pak můžete v Pirelli kalendáři porovnávat, kterému z vás se look nejvíce podařil.

Jako na filmovém plátně

S tvorbou kalendáře z vlastních fotek si můžete opravdu vyhrát. Jednotlivé strany kalendáře mohou vypadat třeba i jako filmové plakáty. Inspirujte se ikonickými filmy, seriály nebo třeba pohádkovými postavami. 

Tvorbu portrétového kalendáře můžete pojmout také jako zábavnou hru s dětmi. Převlečte je za oblíbené pohádkové postavy a nechte je vyřádit. 

Stolním nebo nástěnným kalendářem z vlastních fotek pak můžete obdarovat prarodiče. Budete tak mít skvělý dárek k narozeninám nebo třeba Vánocům.

V záři reflektorů

Nemusíte se ale stát jenom hvězdou celovečerních filmů. Stejně tak můžete být ikonou známého časopisu. Co třeba vytvořit kalendář ve stylu Vogue nebo třeba Forbes? 

Zkuste být kreativní. Každou stranu kalendáře můžete vyladit do designu jednoho časopisu – od těch největších retro tiskovin až po ty, které jsou trendy nyní.

Blýskněte se nejen na Instagramu

Jste aktivní na sociálních sítích? Inspirujte sledující různými způsoby. Pusťte se do tvorby kalendáře s vlastními fotkami outfitů nebo třeba tipů s místy, která navštívit.  

Do kalendáře můžete můžete přidat také různé popisky, rady a tipy. Vyzdvihnout můžete třeba zajímavosti o daných lokalitách nebo obchody, ve kterých si jednotlivé kousky mohou pořídit.

Krátké a trefné slogany zase můžete přidat do tematických bublin. V online editoru si můžete při tvorbě kalendáře s fotkami  opravdu vyhrát a upravit je přesně podle svých představ.

Odskočte si z fitka rovnou do kalendáře

Kromě outfitů nebo receptů můžete inspirovat ostatní také zdravým životním stylem. Pokud jste například certifikovaným trenérem ve fitness studiu, můžete vytvořit kalendář z vlastních fotografií pro své klienty. Do kalendáře můžete zakomponovat třeba tipy na jednoduché cviky. 

Tvoříte jídelníčky na míru? Vytvořte kalendář plný zdravých receptů. Ve stolním kalendáři budete mít dostatek prostoru pro vlastní fotky i popisky. Vaši klienti si pak mohou kalendář pověsit třeba v kuchyni. Díky tomu budou mít všechny recepty stále na očích.

Vylaďte kalendář do poslední tečky

Kromě popisků vyšperkujte kalendář ve stylu Pirelli tematickými kliparty, ozdobnými šablonami nebo třeba stylovými rámečky. V online editoru máte plno možností, díky kterým si můžete kalendář přizpůsobit svému stylu.

Vytvořte tři kalendáře a čtvrtý máte zdarma

Čím víc kalendářů vytvoříte, tím levněji vás vyjdou. Například ke třem stejným kalendářům získáte čtvrtý úplně zdarma.

Chystáte se tvořit kalendáře pro více lidí? I v tomto případě se vám výroba většího množství vyplatí. Zatímco jeden nástěnný kalendář stojí 383 Kč, při objednávce 10 kusů vás jeden vyjde přibližně na 218 Kč.

Sdílejte článek dál